Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Voting
Як Вам новий сайт?
Total 2 common:people_all_forms

Бібліотека вакцинації

Date: 23 квітня о 09:56
21 view

Постер А4 “Сказ та його профілактика” від ВООЗ
Бюро ВООЗ в Україні розробило постер формату А4 для інформування про небезпеку сказу та важливість його вчасної профілактики, який можна використовувати в медичних закладах.

pdf, 2 МБ
Як спілкуватися з пацієнтами про вакцинацію від COVID-19: поради ефективної комунікації для медичних працівників
В цій брошурі розглянуто найбільш поширені запити від пацієнтів, а також надано актуальні дані щодо вакцин проти COVID-19, аби медпрацівники могли тримати бесіду з пацієнтом впевнено та апелювати аргументами, що засновані на доказовій медицині. Спільний проєкт Бюро ВООЗ в Україні, МОЗ України та Центру громадського здоров'я України.

pdf, 1 МБ
Практичний посібник для медичного персоналу з імунізації
Всесвітня органiзацiя охорони здоров’я. Імунiзацiя на практиці: практичний посібник для медичного персоналу: оновлений випуск 2015 року. Копенгаген: Європейське регіональне бюро ВOОЗ; 2024. Лiцензiя: CC BY-NC-SA 3.0 IGO.

pdf, 7 МБ
Вакцинація в онкологічній практиці
В презентації голови НТГЕІ, к.м.н. Федора Лапія представлені сучасні вітчизняні та світові рекомендації з вакцинації онкохворих. Доповідь було презентовано в Національному інституті раку 2 лютого 2024 року.

pdf, 2 МБ
Інформована згода на проведення щеплення або туберкулінодіагностики
Форма № 063 - 2/0 . Затверджена наказом МОЗ від 31.12.2009 №1086

pdf, 127 КБ
Як говорити з батьками про кір: посібник для медиків
Посібник, в якому акуиульована вся інформація про кір, а також зібрані найтиповіші запитання батьків щодо вакицинації від кору дітей та надані відповіді на них. Брошура реалізована в рамках проєкту «Програма ЄС Міцні регіони — Спеціальна програма підтримки України» за співфінансування Європейського Союзу (ЄС) та Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та імплементовано Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Зміст цієї публікації щодо означеної діяльності належить виключно до відповідальності UNICEF Україна. - 16 с.

pdf, 1 МБ
ОСВІТЯНАМ: запитання і відповіді про вакцинацію від COVID-19
Збірник, в якому акумульовано відповіді на найпоширеніші запитання освітян щодо вакцинації від СOVID-19. Розроблений та виданий у 2021 році за підтримки МОЗ України, ЦГЗ України, МОН України, UNICEF та Щвейцарії. - 24 с.

pdf, 5 МБ
Візуальний гайд по кору від СDC
Centers for Disease Control and Prevention (СDC) розробив візуальний гайд по кору для розміщення на дошках оголошень у публічних місцях (зупинках, торгових центрах, адмінбудівлях тощо) задля інформування громадськості про ризики інфікування кором та алгоритму захисту від нього шляхом вакцинації. - Гайд завантажений з офіційного сайту CDC.

pdf, 1 МБ
Кір-вакцинокерована інфекція: інформація для батьків. Ліфлет СDC.
Інформаційні матеріли Centers for Disease Control and Prevention (СDC), орієнтовані на батьків задля інформування їх, чому необхідно захистити своїх дітей від кору шляхом вакцинації, в якому віці роблять щеплення, де його можна отримати та чи є воно безпечним тощо. - Матеріали завантажені з офіційного сайту СDC.

pdf, 1 010 КБ
Лист-роз’яснення МОЗ від 27.11.23 стосовно використання багатодозних флаконів з вакцинами проти COVID-19
МОЗ з метою підвищення рівня охоплення населення профілактичними щепленнями проти гострої респіраторної інфекції COVID-19 повідомляє про необхідність відкриття багатодозних флаконів з вакцинами проти COVID-19 для будь-якої кількості охочих вакцинуватися, зокрема вакцин, дозволених для використання в Україні, а саме: вакцини COMIRNATY™ від виробника BioNTech Manufacturing GmbH для вакцинації як дорослого, так і дитячого (5-11 років) населення.

pdf, 343 КБ
Хочеш мати друга? Будь другом. Правила догляду за домашніми тваринами та безпечного поводження з ними (16 сторінок)
Посібник від Європейського бюро ВООЗ для дітей, що висвітлює основні правила догляду за домашніми тваринами та безпечного поводження з ними, включно з запобігання зараження сказом.

pdf, 6 МБ
Імунопрофілактика. Інформаційний бюлетень (36 сторінок)
Інформаційний бюлетень від Одеського обласного центру громадського здоров'я (наразі - Одеський обласний медичний центр психічного здоров'я) про вакцинокеровані хвороби та їхню профілактику шляхом вакцинації (2020 р., 36 сторінок). Бюлетень підготовлено спільно з ГО "Батьки за вакцинацію" в рамках меморандуму про співпрацю.

pdf, 4 МБ
Лист МОЗ від 13.09.23 з рекомендаціями з окремих питань вакцинації власним коштом (додаток: 6 сторінок))
Лист МОЗ за підписом головного санітарного лікаря України Ігоря Кузіна з рекомендаціями з окремих питань проведення щеплень населення за власні та кошти інших джерел, незаборонених законодавством, в межах чинного Національного календаря щеплень (додаток: 6 сторінок). В додатку розглядаються такі питання: вакцинація проти гепатиту В за 4-дозовим графіком, бустерна вакцинація проти кашлюку в 6 років, вакцинація проти поліомієліту з використанням вакцини ІПВ, вакцинація проти хіб-інфекції за 4-дозовою схемою, вакцинація вагітних, вакцинація дорослих в цілому, вакцинація проти грипу, вакцинація від менінгококової інфекції, вакцинація від туберкульозу, вакцинація недоношених дітей.

pdf, 343 КБ
Лист МОЗ від 13.09.23 з рекомендаціями з окремих питань вакцинації власним коштом (титульний аркуш)
Лист МОЗ за підписом головного санітарного лікаря України Ігоря Кузіна з рекомендаціями з окремих питань проведення щеплень населення за власні та кошти інших джерел, незаборонених законодавством, в межах чинного Національного календаря щеплень (титульний аркуш).

pdf, 292 КБ
Довідник “100+ відповідей на питання про вакцинацію проти COVID-19” (72 сторінки)
Автори довідника: Федір Лапій, Ірина Волошина, Дарія Озерна. Проєкт реалізується ГО «Батьки за вакцинацію» за фінансової підтримки Міжнародного фонду «Відродження» в рамках програм «Соціальний капітал» і «Громадське здоров’я», україно-швейцарського проєкту «Розвиток медичної освіти», проєкту «Надання підтримки Україні в розвитку сучасної системи громадського здоров’я», що фінансується Європейським Союзом та реалізується консорціумом під керівництвом GFA Consulting Group GmbH та THL, за участі Кластеру «Перспективи розвитку східних регіонів України» Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) GmbH та інформаційної підтримки ДУ «Центр громадського здоров’я МОЗ України».

pdf, 1 МБ
Довідник ВООЗ “Термостабільність вакцин” (73 сторінки)
Мова довідника - англійська.
Part I describes the issues related to vaccine stabilization, with emphasis on the projected evolution of the cold chain to protect vaccines both from heat and cold exposure. Part II details the stability of vaccines that are currently commonly used in national immunization programmes. It includes several vaccines not included in the previous document, products with heightened stability characteristics, new combination vaccines which may behave differently in terms of temperature sensitivity compared to the individual components, and products from an increased number of manufacturers, including many from developing countries. Part III focuses on other vaccines which are being used in some immunization programmes, and may be more used in the future. Part IV provides a summary taking into consideration the future evolution of the cold chain and of future vaccines, and attempting to predict applicability of the information provided here to the immunization worker in the field.

pdf, 871 КБ

Comments:
Only authorized users can leave comments.